RSS
Психа на Facebook
   

АНКЕТИ

Дали некогаш во животот сте имале парапсихолошко искуство?
 
 

НАЈПОПУЛАРНО

Слика
ШЕСТОТО СЕТИЛО - НАУЧНО ДОКАЖАНО
Четврток, 17 Ноември 2011
Слика
СКРИЕНА ИЛИ МАСКИРАНА ДЕПРЕСИЈА
Вторник, 03 Септември 2013
Слика
ТРОЕН МОЗОК
Четврток, 13 Јуни 2013
Слика
ХАЛО ЕФЕКТ
Недела, 14 Април 2013
Слика
КАКВИ СЕ КРЕАТИВНИТЕ ЛУЃЕ?
Петок, 14 Октомври 2011
Слика
ЉУБОВ, АХ ЉУБОВ
Вторник, 14 Февруари 2012
Слика
ЉУБОВ И ПОТСВЕСТ
Понеделник, 25 Април 2011
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Слика
НОВ ПЕРСОНАЛЕН РОБОТ
Сабота, 12 Февруари 2011
Слика
ДЛАБИНСКА ПСИХОЛОГИЈА
Вторник, 29 Јануари 2013
Слика
РАБОТНИ МЕСТА ЗА ИНТРОВЕРТНИТЕ
Среда, 12 Октомври 2011
Слика
ТАЈНА НА ДОЛГОВЕЧНОСТА
Среда, 16 Март 2011
Слика
МАСАЖА КАКО ЛЕК
Вторник, 26 Април 2011
Слика
ПОДОБРЕТЕ ЈА МЕМОРИЈАТА
Четврток, 14 Април 2011
Слика
НЕ СТОЈ ТОЛКУ БЛИСКУ
Четврток, 30 Декември 2010

'Крикот' е секогаш само тоа - бука, а не музика.

Карл Густав Јунг


ВЛИЈАНИЕТО НА НЕСВЕСНОТО ПРИ ИЗБОРОТ НА ПАРТНЕР-КА

Во моментите кога се вљубуваме, се чувствуваме како да не обзела некоја магија, но дали причината за пеперутките во стомакот е навистина личноста која е субјект на нашето заљубување или Повеќе...

ОПШТ АДАПТАЦИОНЕН СИНДРОМ

Стресот, за жал, стана дел од секојдневието во животот на модерниот човек, но како всушност нашиот организам реагира кога ќе биде подложен на стрес? Повеќе...

ПСИХОЛОГИЈА НА ТРОШЕЊЕТО И ШТЕДЕЊЕТО

Дали навиките во штедењето и трошењето се програмирани во нашиот мозок? Повеќе...

АКУПУНКТУРА ПРОТИВ ДЕПРЕСИЈА

Со акупунктура или со психотерапија, како и да решите да и се спротивставите на депресијата, резултатот е приближно ист. Повеќе...

ПРОБЛЕМИ ПРИ КОМУНИКАЦИЈАТА

Речиси и да нема некој кој ќе се пофали дека нема проблеми во комуникацијата со другите луѓе. Повеќе...

ЛИЧНОСНИ ТИПОВИ А Б Ц Д

Постојат редица типологии на личност, некои научни некои ненаучни, еве една од поинтересните. Повеќе...

http://www.psiha.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/849788the_anima_animus_final.jpg http://www.psiha.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/298889stress.jpg http://www.psiha.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/453500bigstock_Fighting_Over_Money_6294801.jpg http://www.psiha.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/621740cosmetic_acupuncture_1_300x225.jpg http://www.psiha.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/512882Communication_Breakdown.jpg http://www.psiha.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/47671186526722.jpg
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПСИХА
Psihagon Ltd.

Copyright © 2010-2014 Psihagon Ltd. All rights reserved.